Post Page Advertisement [Top]



Είτε επειδή σου αρέσει η "κρεμάλα", είτε για ένα διάλειμα από τη δουλειά, το δωρεάν παιχνιδάκι που φτιάξαμε στο Excel θα σε διασκεδάσει!


Η λέξη έχει 11 γράμματα... εσύ έχεις 10 ευκαιρίες... κάθε φορά που δεν μαντεύεις σωστά χάνεις μια ευκαιρία και 10 πόντους... κάθε φορά που βρίσκεις ένα γράμμα συλλέγεις 50 πόντους... Μπορείς να "παραιτηθείς" και να αποκαλύψεις τη λέξη "πληρώνοντας" 500 πόντους... Αν την μάντεψες ολόκληρη, συμπλήρωσε τα κενά κουτιά και μπορεί να κερδίσεις μέχρι 2000 πόντους! Η αγωνία κορυφώνεται... Η μάχη με τις λέξεις και τα γράμματα είναι σκληρή... Θα τα καταφέρεις; :)

Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις, απλά κατέβασε τη νέα έκδοση της δωρεάν εφαρμογής HangMan που πρωτοδημιουργήσαμε το 2009 και σήμερα σάς την παρουσιάζουμε ανανεωμένη! 

Κάνε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να την κατεβάσεις: tinyurl.com/XLHangMan

Εικόνα της εφαρμογής HangMan

Η εφαρμογή HangMan είναι συμβατή με όλες τις εκδόσεις του Excel, χρησιμοποιεί μακροεντολές οπότε θα πρέπει να τις έχετε ενεργοποιήσει στο Excel σας.

Σημείωση: ανάλογα με την έκδοση του Excel που χρησιμοποιείτε, ενδέχετε να σας εμφανίσει ειδοποιήσεις ασφαλείας. Μπορείτε να τις αποδεχθείτε άφοβα καθώς η εφαρμογή μας δεν περιέχει κανενός είδους βλαπτικό κώδικα για τον υπολογιστή σας. Παρόλα αυτά, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο την παρούσα επίσημη ιστοσελίδα μας για να κατεβάζετε τις εφαρμογές μας. Με το download της εφαρμογής αποδέχεστε αυτόματα ότι αποποιούμαστε κάθε ευθύνη σε περίπτωση που η εφαρμογή παραποιηθεί ή χρησιμοποιηθεί με λάθος τρόπο πέρα από αυτόν που περιγράφεται στην παρούσα ανάρτηση.

Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib