Ενσωματώστε το χάρτη της Ελλάδας στο Excel! - Εφαρμογες Excel | Ετοιμες και Κατα Παραγγελια | Για επιχειρησεις και ιδιωτες

Post Page Advertisement [Top]Μια εφαρμογή στο Excel που θα απογειώσει τις παρουσιάσεις και τις αναφορές σας!


Η οπτική παρουσίαση των δεδομένων σας είναι πολλές φορές εξίσου σημαντική με τα ίδια τα δεδομένα. Συμβαίνει συχνά η πληροφορία να χάνεται μέσα σε ένα χάος δεδομένων, κάτι που δυσκολεύει την οπτικοποίηση της πληροφορίας και τη λήψη μιας σωστής απόφασης.

Ειδικότερα για δεδομένα των οποίων η οπτικοποίηση απαιτεί χάρτες, τώρα είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα η υπηρεσία ψηφιοποίησης χάρτη οποιασδήποτε χώρας ή και πόλης, ώστε να χρησιμοποιηθεί στο Excel.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ένα παράδειγμα με τον χάρτη της χώρας μας:Αναλαμβάνουμε την ψηφιοποίηση και ενσωμάτωση οποιουδήποτε χάρτη χώρας ή πόλης του κόσμου στο Excel σας!

Η εφαμογή κοστίζει 120 ευρώ εφάπαξ, χωρίς ετήσια κόστη ή κόστος ανά χρήστη / άδεια. Μπορείτε να την παραγγείλετε με την ασφάλεια συναλλαγών του PayPal και να την παραλάβετε στο email σας, κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπάκι παραγγελίας ή στέλνοντας ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας.
Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib