Post Page Advertisement [Top]



Χρειάζεστε ένα εργαλείο για να "αδειάσετε" τα ονόματα αρχείων ενός φακέλου του δίσκου σας σε έναν πίνακα Excel;


Ετοιμάσαμε μια δωρεάν εφαρμογή σε Excel με την οποία μπορείτε να κάνετε την παραπάνω εργασία. Πατώντας το κουμπί Find Files ανοίγει ένα παράθυρο για να επιλέξετε τον επιθυμητό φάκελο σε οποιονδήποτε δίσκο του υπολογιστή σας (εσωτερικό ή εξωτερικό) και αμέσως μετά τα ονόματα των αρχείων που περιέχονται στον φάκελο δημιουργούν έναν πίνακα στο Excel τον οποίο μπορείτε να διαχειριστείτε και να επεξεργαστείτε όπως θέλετε. 


Εικόνα της εφαρμογής

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε αν η αναζήτηση θα γίνει και μέσα σε τυχόν υποφακέλους που περιέχει ο κεντρικός φάκελος. Σε αυτή την περίπτωση στη δεύτερη στήλη του πίνακα εμφανίζεται το όνομα του φακέλου / υποφακέλου μέσα στον οποίο βρέθηκε το κάθε αρχείο.

Η εφαρμογή μπορεί να παραμετροποιηθεί περαιτέρω, μερικά παραδείγματα:

  • Να επιστρέφει μόνο συγκεκριμένους τύπους αρχείων, πχ xls, doc, jpg, pdf... 
  • Nα μπορείτε να ανοίξετε κάθε αρχείο κάνοντας κλικ στο κελί που περιέχει το όνομά του.
  • Να επιστρέφεται το όνομα του αρχείου και ο τύπος του (κατάληξη) σε διαφορετικές στήλες.
Αν σας ενδιαφέρει κάποια περαιτέρω παραμετροποίηση παρακαλούμε χρησιμοποιήστε είτε τη φόρμα επικοινωνίας, είτε το κουμπάκι της συνομιλίας για να μας στείλετε ένα μήνυμα.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή δωρεάν, κάνοντας κλικ εδώΣημείωση: Αν ο παραπάνω σύνδεσμος δεν κατεβάζει αυτόματα την εφαρμογή, κάντε δεξί κλικ στο σύνδεσμο και επιλέξτε Αποθήκευση.


Σημείωση: ανάλογα με την έκδοση του Excel που χρησιμοποιείτε, ενδέχεται να σας εμφανίσει ειδοποιήσεις ασφαλείας. Μπορείτε να τις αποδεχθείτε άφοβα καθώς η εφαρμογή μας δεν περιέχει κανενός είδους βλαπτικό κώδικα για τον υπολογιστή σας. Παρόλα αυτά, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο την παρούσα επίσημη ιστοσελίδα μας για να κατεβάζετε τις εφαρμογές μας. Με το download της εφαρμογής αποδέχεστε αυτόματα ότι αποποιούμαστε κάθε ευθύνη σε περίπτωση που η εφαρμογή παραποιηθεί ή χρησιμοποιηθεί με λάθος τρόπο πέρα από αυτόν που περιγράφεται στην παρούσα ανάρτηση.


Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib